Kyckling med currykokossås

1 portion / 11 ProPoints per portion
Kycklingfilé, 125 gram
Flytande margarn, 1 tsk
Purjolök, 1 bit
Kokosmjölk max 6%, 1 dl
Cashewnötter, 5 st
Curry
Bulgur, 1½ dl
Stek kycklingfilén i margarinet, krydda med salt och peppar. Ta upp kycklingen och lägg på en tallrik med aluminiumfolie över. Strimla purjolöken och stek den, rör sedan ner kokosmjölken och curryn och låt det småkoka i ett par minuter. Lägg upp kycklingen på en tallrik tillsammans med bulgur, häll över currykokossåsen och hackade cashewnötter. Servera en god sallad till!
Kycklingfilé, 125 gram
Flytande margarn, 1 tsk
Purjolök, 1 bit
Kokosmjölk max 6%, 1 dl
Cashewnötter, 5 st
Curry
Bulgur, 1½ dl
Stek kycklingfilén i margarinet, krydda med salt och peppar. Ta upp kycklingen och lägg på en tallrik med aluminiumfolie över. Strimla purjolöken och stek den, rör sedan ner kokosmjölken och curryn och låt det småkoka i ett par minuter. Lägg upp kycklingen på en tallrik tillsammans med bulgur, häll över currykokossåsen och hackade cashewnötter. Servera en god sallad till!
Bon apetit!
Kommentarer
Trackback