Lätt vaniljpannacotta med vit choklad
4 portioner / 3 ProPoints per portion
Mjölk 3%, 4 dl
Vaniljstång
Socker, 40 gram
Färskost max 15%, 1 msk
Vit choklad, 10 gram
Gelatinblad, 3 st
Färska frukter och bär
Blötlägg gelatinet i kallt vatten i fem minuter. Koka upp mjölken, socker och den delade och urskrapade vaniljstången. När den kokat upp, dra den åt sidan och rör ner färskost, choklad och gelatinblad. Sila sedan massan genom en finmaskig sil ner i portionsskålar och låt sedan stelna i kylskåp i minst ett par timmar. Servera sedan pannacottan med färska frukter och bär!
Mjölk 3%, 4 dl
Vaniljstång
Socker, 40 gram
Färskost max 15%, 1 msk
Vit choklad, 10 gram
Gelatinblad, 3 st
Färska frukter och bär
Blötlägg gelatinet i kallt vatten i fem minuter. Koka upp mjölken, socker och den delade och urskrapade vaniljstången. När den kokat upp, dra den åt sidan och rör ner färskost, choklad och gelatinblad. Sila sedan massan genom en finmaskig sil ner i portionsskålar och låt sedan stelna i kylskåp i minst ett par timmar. Servera sedan pannacottan med färska frukter och bär!
Bon apetit!
Kommentarer
Trackback