Dålig uppdatering

Denna helg har vi haft ganska fullt upp, så det har varit dåligt med uppdatering denna helgen också. I fredags var vi ju ut och åt med Elina och Tommie på Limone, och sen drog vi vidare till Strike och tog en drink. Vi var hemma tidigt, vid elva, och jga gick ganska omgårnde och la mig och sov.

I lördags vaknade vi och åkte sen till Stadshotellet och unnade oss en härlig hotellfrukost med allt vad det innebär. Sen uträttade vi lite ärenden innan vi åkte till Hallsta och hämtade Elliot. Lille älsklingen hade haft feber (och har fortfarande) sen i fredags, men han var ändå vid gott mod. Vi åkte hem en sväng innan vi åkte och sa hej till Jocke och Antonia som var i stan och spelade basket. Jag och Antonia satt och pratade medan Elliot sov och Johan fick spela av sig lite. Vi åkte sen och handlade och så kollade vi på Körslaget. Heja Team Picasso!

Idag skulle vi ha gått på kalas, då Johans syster Anna fyller 33 imorgon. Johan skulle dock inte följa med, eftersom han är i Uppsala och spelar paintball, utan jag och Elliot skulle gått ensamma. Men eftersom Elliot fortfarande har lite feber och hostar lite så vill vi inte gå dit och smitta ner alla, om det nu skulle vara något smittsamt som Elliot bär på.
Ikväll kommer Jocke och Antonia hit och grillar och umgås lite. Kanske ska inviga något av våra nya sällskapspel!



Antonia tog lite bilder på Elliot igår när vi sågs, här är ett av korten. Tänk att jag och Johan har producerat något så vackert!

Kommentarer
Postat av: Em - Mamma till Malva, 090925.

Gud vad stor han blivit! Och så söööt! :) Härligt med hotellfrukost, det är lyx på hög nivå :D

2010-04-26 @ 12:23:06
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0