En tupplur





Gullunge!

Att bli väckt mitt i natten

För er som inte vet det, så pratar Johan i sömnen. Jag har många gånger blivit väckt av honom mitt i natten av olika anledningar. Första gången det hände höll jag på att få en hjärtattack, eftersom han satt bredvid mig i sängen och sa; "Hjälp mig Madde, hjälp mig!" Det har hänt en gång till efter det.
Jag har också vaknat av att han halvsatt upp i sängen och drog ut och puttade in sin skrivbordslåda om och om och om igen.
Men nu till det som hände inatt. Johan väckte mig genom att putta mig på armbågen och säga; "Det är din tur nu." Trodde han menade något med Elliot, men han sov så sött i sin säng, så jag frågade såklart; "Vadå min tur?". Johan såg då helt förtvivlad ut och sa något i stil med; "Åh, vad heter det nu igen?". Sen tittade han på mig och sa; "Ominstallation" och la sig och sov igen. Vi fick oss ett ganska gott skratt nu på morgonen, men jag var lagom glad inatt. Jag vaknade till riktigt efter att han ahde väckt mig, och jag vred och vände på mig länge innan jag kunde somna om igen.

Ner på stan

Denna vecka har jag varit på stan två gånger, och idag ska vi ner igen. Brukar ju aldrig vara där nere längre, det blir oftast att vi åker till Hälla om vi ska ha något. Men nu ska Johans glasögon lagas, så då får det bli en sväng till. Ska ta en bit mat där nere också, sen kanske det blir att åka till lägenheten. Det måste ju bli klart någon gång. Vi arbetade ju mycket för ett tag sen, men sen dök orken igen.

Aptit

Elliot har alltid varit ett matvrak, men sen en vecka tillbaka så har han inte alls haft samma aptit som förut. Förra gången han hade så här dålig aptit hade han haft magsjuka, oc hdet är ju förståeligt. Men nu ser jag ingen anledning till varför han inte äter som han ska längre. Tidigare har han alltid ätit en burk mat, och nu på senaste har han även börjat äta en liten burk med frukt efteråt. Men den senaste veckan har han knappt ätit en burk mat något av målen, och heller inte en hel portion gröt på morgonen.. Får hoppas att det bara är en fas.

Torka

Här var det bloggtorka. Jag har haft några dagar nu när jag inte direkt har känt för att skriva. Slängde in några tävlingsinlägg igår kväll, men kände inte riktigt för att skriva något annat. Det sker inte så mycket nu heller, speciellt inte när vi har varit hemma hela veckan. Det blir nog inge öppna förskolan på hela veckan, vill inte gå dit när Elliot hostar fortfarande.

Idag har vi varit ute och gått. Gick till Barnshopen och lämnade in de kläder som jag rensade ut ur Elliots byrå igår, så att de slipper ligga och ruttna i något hörn här hemma. Vi vet ju inte om vi någonsin kommer skaffa fler barn, och om vi kommer göra det, så kommer det ändå inte ske på flera, flera år. Så därför känns det onödigt att spara alla kläder ifall att vi får ett barn till. Och vad är det som säger att det blir en pojke nästa gång också?  Vi har sparat de kläder som har ett sentimentalt värde för oss, t.ex. första kläderna och det han hade på sig hem från BB, men that's it.
Efter vi hade varit på barnshopen gick vi upp mot Malmaberg, och svängde sen av på Tråddragargatan för att sen gå hemåt. Så det blev en rätt lång promenad. Tro mig att jag var trött när jag kom hem, var redan trött när jag gick hemifrån. Nu sitter jag och väntar på att Top model ska börja och att Johan ska komma hem från jobbet.

Tävling


1. Baby girls loves motorbikes Klänning med bloomers - storlek 50
2. T-shirt tattoo - Finns i storlekarna -50, -60,-70, -80, samt one size 2-4 år
3. Badcape med Cuties tryck - Mått: 76 x 76 cm
4. Örngott - Mått: 35 x 55 cm

Jag är med och tävlar om en av dessa varor från PingPongbarnkläder.se hos Yeahna.blogg.se. Tävla du med, klicka här. Ni har chans att vinna en av dessa superfina varor!
Lycka till!

Tävling


”Jag tävlar om ett presentkort för 250 kr från myHeart.se hos Carolina. MyHeart.se har dekorationer och tillbehör för bröllop och fest. Hos myHeart.se är det Alla hjärtans dag året runt.”

Tävling


”Jag tävlar om en safesleep och en liftpillow från LiKolo hos Carolina.
Var med och tävla du också.”

Rensning!

Idag har det rensats i Elliots byrå. Elliot har ju haft strlk 74, men nu börjar byxorna bli lite för korta, och tröjorna likaså. Visst, han kan fortfarande använda den strlken, men eftersom han snart kommer växa ur det så tänkte jag att jag lika gärna kunde plocka fram strlk 80. T-shirtar och vissa tröjor i 80 sitter perfekt redan nu, men det mesta är lite, lite för stort än. Men det gör ingenting, bättre det än att det är för litet. Och snart kommer det ju sitta bra.
Tanken först var att jag skulle ta fram 80 och köra det parallellt med 74 tills han helt har växt ur den strlken, men eftersom Elliot har så mycket kläder, så fick det bli så att 74 fick försvinna helt. Nu är byrån full igen..

Mätt i magen

Nu har Joha nyss åkt tillbaka till jobbet, efter att ha varit hemma på lunch. Det blev en liten mix av soppa, potatissallad och salami.

Nu ska jag spela lite Crash bandicoot, haha. Nostalgi.

Hosta

Natten som var till idag var inte rolig. Elliot är jättehostig och har vaknat titt som tätt av att han har hostat, och då vill han ha nappen, så då måste vi också vakna till för att stoppa i den.. Så vi är nog trötta allihopa idag. Elliot har sovit i nästan två timmar snart, han fick bada och sen blev han trött och ville sova. Så jag har varit lite flitig och plcokat ur och i diskmaskinen och så har jag skrivit inköpslista och planerat matsedel för de kommande veckorna. Nu ska jag slänga mig en liten stund på soffan hade jag tänkt mig.

Planen för idag var att vi skulle ha åkt till Cissi och Henke under dagen och sen skulle Johan komma dit ikväll så att vi kunde spela sällskapspel och laga middag, men nu när Elliot hostar så dant och är så trött så blir vi hemma. Vi kanske vågar oss ut för att handla lite eftersom kylskåpet gapar tomt..

Dålig uppdatering

Denna helg har vi haft ganska fullt upp, så det har varit dåligt med uppdatering denna helgen också. I fredags var vi ju ut och åt med Elina och Tommie på Limone, och sen drog vi vidare till Strike och tog en drink. Vi var hemma tidigt, vid elva, och jga gick ganska omgårnde och la mig och sov.

I lördags vaknade vi och åkte sen till Stadshotellet och unnade oss en härlig hotellfrukost med allt vad det innebär. Sen uträttade vi lite ärenden innan vi åkte till Hallsta och hämtade Elliot. Lille älsklingen hade haft feber (och har fortfarande) sen i fredags, men han var ändå vid gott mod. Vi åkte hem en sväng innan vi åkte och sa hej till Jocke och Antonia som var i stan och spelade basket. Jag och Antonia satt och pratade medan Elliot sov och Johan fick spela av sig lite. Vi åkte sen och handlade och så kollade vi på Körslaget. Heja Team Picasso!

Idag skulle vi ha gått på kalas, då Johans syster Anna fyller 33 imorgon. Johan skulle dock inte följa med, eftersom han är i Uppsala och spelar paintball, utan jag och Elliot skulle gått ensamma. Men eftersom Elliot fortfarande har lite feber och hostar lite så vill vi inte gå dit och smitta ner alla, om det nu skulle vara något smittsamt som Elliot bär på.
Ikväll kommer Jocke och Antonia hit och grillar och umgås lite. Kanske ska inviga något av våra nya sällskapspel!



Antonia tog lite bilder på Elliot igår när vi sågs, här är ett av korten. Tänk att jag och Johan har producerat något så vackert!

Kan ni gissa vart vi har varit idag?

Jo, på öppna förskolan så klart! Det är ju en återkommande aktivitet att gå dit, så det var väl inte så svårt att tänka sig. Idag gick vi dit för att det var fotografering. Fotografen var jättebra, han fick Elliot (som var lite trött och grinig) att skratta högt, så det blev jättebra bilder där man ser hans lilla smilegrop. Om två veckor fär vi kolla på bilderna och bestämma vilken/vilka vi gillar bäst.

Ikväll ska vi ha barnvakt igen. Elliot ska sova hos sin mormor i Hallsta och jag och Johan ska gå ut och äta med Elina och hennes nya karl på Limone. Det ska ätas en god trerätters-middag med gott vin till. Efteråt kanske det blir att vi kilar in på någon pub och tar något gott att dricka, eller så tar vi och kilar hem och bara tar det lugnt.
Det känns lite vemodigt att Elliot ska sova borta denna helgen också, men nu råkade det bli så eftersom Olof kom upp hit förra helgen. Kvällens bravader var planerade innan det, men eftersom jag ville vara med och festa till det lite med dem som man inte ser så ofta, så fick det bli att han sov borta förra fredagen också. Innan dess hade vi inte haft sova-borta-barnvakt på länge, och nu blir det två helger på raken. Men, men det får vara så nu.

Nu ska jag packa iordning Elliots skötväska till ikväll, så att jag sen bara kan ligga och pilla mig i naveln till Elliot vaknar.

Tävling




"Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också!"

Äpple

Just nu sitter Elliot och testar ett nytt mellanmål. Jag skulle vilja påstå att det får fem av fem solar av honom. Det nya smakupplevelsen är: äpple!

Vad är det här för något?

 

Mums!

 


Jag blir så trött.

Jag vill svära de värsta harangerna som jag kan, men det skulle göra de flesta mörkrädda. Men jag drar till med ett "fan för den har jävla snön". Förra veckan var det ju nästan 30 grader i solen när vi satt ute på verandan här, och nu är det ju nästan snöstorm ute. När jag kom upp imorse så dog en liten del av min själ när jag såg att det var en decimeter snö på altanräcket..

En kort visit...

...blev det hos Klara idag. Vi kom dit runt två, men vid kvart i fyra kom Jonas med tåget till Västerås, så var tvungen att möta honom då. Men barnen fick leka ett tag och vi mammor fick prata lite strunt ett tag, och det var roligt. Vi ska se till att ta en träff nästa vecka också! Lite bilder kommer här!



Försökte få ett kort när alla barnen tittade in i kameran, men det gick ju sådär. Kerstin är så söt på den här bilden med huvudet på sned, hon kan redan det där med att posera.



Varför ska barn alltid ha samma leksak när de har 100 andra att välja på?

Shopping

Åkte ner på stan efter lunch idag ju, och det blev en del handlat.
  • En solhatt och en Star Wars-keps från Lindex till Elliot
  • En vit BH från Lindex
  • Sällskapspelen "Lika par leka bäst" och "Bondespelet"
  • En liten kalender till mig eftersom jag är så galet tankspridd nu för tiden
  • Ett par röda vårskor till mig från Skopunkten
  • En miniplattång
Allt kändes behövligt faktiskt, allt förutom sällskapsspelen. Men de är ju samtidigt roliga att ha, och det var faktiskt halva reapriset på Åhlens, så det blev bara 125:- per spel. Då tycker jag faktiskt att man kan passa på.

Playdate

Idag blev det inte direkt sovmorgon för våran del, Elliot vaknade redan vid sex och låg sen och sprattlade i en halvtimme innan det blev stora protester över att vi inte ville vakna. Så det var bara att pallra sig upp i ottan och göra frukost.

Planen för idag är att åka ner på stan efter lunch och strosa där ett litet tag. Tänkte titta på en liten smidig platttång, eftersom jag nu har så kort hår att platta så är den stora så otymplig. Jag får inte riktigt tag på håret i nacken, så det står lite åt alla håll. Vid två ska jag hem till Klara och lilla Ella för en playdate. Beda och Kerstin kommer också. Klara och Beda träffade jag genom Min bebis när jag var nygravid, och de fick också barn i juni förra året.

Nu väntar jag bara på att pappa Johan ska komma hem från jobbet och äta lunch så att vi kan ta oss ner på stan!

Ikväll ska vi äntligen lägga golvet klart i hallen förresten! Min bror kommer i eftermiddag och hjälper till, så snart är det fäääääärdigt!

Lite bilder från öppna förskolan

Min kamera uppenbarade ju sig igen, så den fick följa med till öppna förskolan idag. Tog en massa bilder, här kommer några!



Elliot ville mata Lennox med kex..



Elliot var väldigt intresserad av Lennox napp. Lennox pekar finger mot fotografen, riktigt oförskämt.



Elliot vet att om man trycker på knappen så snurrar hjulet, mammas duktiga pojke!



Vi övade lite på att stå, Elliot är riktigt stabil nu för tiden. Det blir nog att han går innan han tar sig fram på annat sätt.

Jag är så bra!

-1,4 kg! Visserligen på två veckor, men det är ju ändå 0,7 kg per vecka. Har i snitt gått ner 0,6 kg i veckan sen jag började nu för 13 veckor sen, sammanlagt 7,8 kg! Jag tycker faktiskt att jag är duktig, även fast vi syndar lite då och då, men det tycker jag man kan få göra. Jag håller mig iallafall inom min budget varje vecka, använder nästan aldrig upp hela veckorbonusen heller. Har nog aldrig hänt när jag tänker efter.

Nu kommer snart mina svärföräldrar och tittar på Barcelona-Inter här hemma. Men det blir nog inget för mig, ska nog sova tidigt ikväll, är jättetrött och har varit det hela dagen.

Minus?

Idag är det vägning som gäller. Var inte där förra veckan eftersom jag visste att det inte skulle vara någon skillnad alls sen veckan innan. Syndade lite på söndagen innan, så jag får skylla mig själv.. Men idag ska jag dit iallafall, klockan sex som vanligt. Stod på vågen imorse utan kläder och då stod den på -1,4 kg sen förra gången för två veckor sen. Men nu med kläder på var det bara -0,5 kg skillnad från förra gången, men då har jag samtidigt ätit en stor sallad för inte så längesen. Så får hoppas lite av den försvinner innan jag ska dit så det blir lite mer minus, hehe.

Barnvagnspromenad

Om 25 minuter kommer min svägerska Anna och Elliots kusin Viktor hit och sen ska vi gå mot öppna förskolan. Halv tio är det barnvagnspromenad runt Malmaberg på schemat. Efter det blir det lite utelek och korvgrillning. Sallad för min del dock, en korv med bröd är 7 PP, och då äter jag hellre en stor god sallad!

Yes!

Har hittat kameran nu! Den hade visst ramlat ner i fotpallen (det är en Ektorp fotpall med förvaring inuti), så nu kan jag ta lite bilder idag!

Massa massage

Elliot somnade i Johans famn, så han la nyss in honom i hans säng. Nu ska jag få lite välförtjänt fotmassage medans Roast på Berns går på TV:n. Är inte alls trött idag, konstigt.

Första hjälpen

Idag var vi på det första av två tillfällen av första hjälpen-kursen. Det var rätt intressant och vi fick göra en gruppuppgift och diskutera lite allt möjligt, samt testa på att göra hjärtkompressioner och inblåsningar på både ett barn och en baby. Nästa måndag är andra tillfället!

Nu blir det snart sängen, Elliot hade somnat när vi kom hem, men vaknade till och kände säkert av sin tand som är på väg ut. Han har varit väldigt kinkig på kvällarna de senaste dagarna, så får hoppas den där rackarns tanden tittar ut på riktigt snart så att det slipper göra så ont för min lilla älskling.

Konsten att slappa



Elliot slappar och kollar på TV hängandes över mitt ben. Mammas fina gull.

Vart är du?

Har slarvat bort kameran. Hittar den ingenstans. Har väl kanske inte letat jättemycket, men den ligger inte på de platser där den brukar ligga.. Så det är därför det är lite torrt med bilder just nu.. Minneskortet sitter dock här i datorn, så kameran borde itne vara så långt borta kan man tycka.

Små, små steg

Elliot gick alldeles nyss några steg med sin gåbil framför sig! Han är så stabil min lilla pojk, får se om han hoppar över krypandet?

Prommis

Det blev en liten kort promenad, 3 km lite drygt gick vi. Eller jag gick och Elliot åkte vagn om ni inte förstod det. Sen gick vi och handla diverse saker på Apoteket och ICA, och på vägen hem stannade vi vis lekparken så att Elliot fick gunga lite. Det var fullt med barn där från något dagis, och Elliot tyckte de var högst intressanta att titta på.
Nu ska vi vänta på att pappa Johan kommer hem från jobbet och äter lunch med oss, sen ska vi gå till öppna förskolan när de öppnar!

Glömsk som få!

Det blir inte alls något golvläggande idag, för ikväll ska vi iväg på Första hjälpen-kurs som anordnas av öppna förskolan via Röda korset! Den är inriktad på barn, och vi tog tillfället i akt att gå på den eftersom den är kostnadsfri och man vet aldrig när man kommer behöva den. Förhoppningsvis aldrig, men man vet ju inte.

God morgon

Idag är det sannerligen en god morgon. Solen skiner ute och jag är utvilad och mätt. Väntar på att klockan ska bli lite mer så att vi kan gå ut på en uppfriskande promenad i det fina vädret. Måste även förbi affären och köpa lite frukost.

Planerna för idag är att gå en liten sväng till öppna förskolan efter lunch. De öppnar halv ett, så vi hinner vara där ett tag innan min bror kommer hit. När han kommer ska vi ta och promenera till lägenheten och börja förbereda för golvläggningen i hallen, och när Johan slutar ska vi till IKEA och köpa golvet och flyttkartonger. Denna veckan ska jag börja packa ner klädkammaren och det mesta av allt köksporslin.

Nu ska jag spela lite Peggle!

En lugn stund

Idag vet jag inte vad som varit fel riktigt, men jag har varit fruktansvärt lättretlig och lättirriterad. Jag höll på att bli knäpp på att Elliot var grinig imorse när vi hade åkt till lägenheten, och när min bror började retas med mig för att jag glömt nycklarna till lägenheten och Johan hade åkt iväg för att spela paintball så höll jag på att börja böla av att jag blev så irriterad och less. Hoppas imorgon blir en bättre dag..

Nu sitter jag uppe och tar en liten stund för mig själv framför Wallander-filmen som sänds på 4:an, det är skönt att bara få rensa tankarna lite och få andas och bara slappna av. Det är inte ofta som man får det, så eftersom jag inte är tillräckligt trött än och Johan tog Elliot och gick och la sig så passade jag på att stanna uppe en liten stund ensam.

Imorgon blir det nog en promenad, men samtidigt är jag så himla opepp nu för tiden.....

Våran helg

Det har varit dålig uppdatering den här helgen, vi har haft fullt upp.

Fredag: Sista inlägget skrev jag klockan 11, och efter det kom Olof och höll oss sällskap en liten stund. När Johan slutade jobbet åkte vi och lämnade Elliot i Sura och sen åkte vi hem och fixade oss iordning inför kvällen. Vid åtta åkte jag hem till Johanna och Gustaf och så festade vi tjejer + Olof till det lite! Det var längesen som jag festade nu, det var senast i oktober 2008 som jag riktigt släppte loss. Saknade dock Elliot som en tok hela kvällen. Kvällen var iallafall lyckad och jag hade jätteroligt!

Lördag: Idag var jag oförskämt lite bakfull, och vid tio var jag och Johan på IKEA och åt frukost. Vi köpte golv och lyckades fynda ett matsalsbord på fyndavdelningen! Det var ett utställningsexemplar med lite repor och några små skavanker, och därför var det nedsatt 69%! Men det är lätt fixat, så det kommer bli som nytt igen. Nu har vi iallafall ett snyggt matsalsbord i svartbrunt som kommer passa så bra in bland allt annat i vårat vardagsrum.
Efter vi var klara med golvköp och så på IKEA och vi hade fraktat hem bordet, så åkte vi till ägenheten och träffade pappa som hjälpte oss att lägga golv i vardagsrummet. Så nu är det nästan klart därinne, det ska fyllas i lite färg övanför en dörr och så ska det sättas golvsocklar, sen är det klart där!
På kvällen tittade vi på Körslaget och åt god mat och myste tillsammans innan vi gick till sängs relativt tidigt.


Söndag: Nu är det färdigmålat i hallen, golvet i sovrummet är lagt och alla dörrfoder är målade minst en gång! Den här helgen har vi verkligen hunnit med mycket i lägenheten, och det börjar verkligen kännas lite färdigt nu. Var ju lite trött på lägenheten här i veckan när ingenting blev som jag ville i hallen, men nu känns det inte så långt borta innan vi kan flytta. Imorgon kommer min bror och lägger golvet i hallen, och jag ska måla dörrfodrena en gång till. Sen ska vi försöka montera ihop köket i veckan, och även sätta in golvlister, sen är det lite småpul innan vi kan börja flytta in och montera möbler!

På tal om...

...Alexander Skarsgård i inlägget under; är det någon som har missat serien True blood så måste ni se den! Den är så sjukt bra, en av mina absoluta favoritserier. I sommar börjar den tredje säsongen, tror den kommer att bli riktigt spännande, iallafall om man kommer ihåg sista avsnittet av förra säsongen..

Där ser man

Insåg just att Alexander Skarsgård spelar Lady Gagas pojkvän i videon till Paparazzi.

Roligt väder

Snöblandat regn imorse, nu strålande sol och inte ett moln på himlen. När jag tittade ut genom fönstret imorse sa jag att det inte fanns en chans att vi gick ut idag, men nu börjar jag bli lite sugen på att ta en promenad i eftermiddag! Olof kommer hit sen en sväng och hälsar på, kanske kan få med honom på en liten promenad, hehe.
Nu har jag nyss bäddat rent sängen, ska hänga in tvätten som har torkat nu!
Hej så länge!

Snart...

...är ännu en dag i våra liv avklarade. Från halv elva till halv fyra var vi på Öppna förkskolan. Det är så bra för Elliot att vara där, han behöver verkligen den stimulansen. Han älskar andra barn, de är lite roligare att leka med än gamla mamma hela tiden. Sen får ju jag lite stimulans av att träffa andra mammor också, det är roligt att dela erfarenheter och få tips om allt möjligt. Elliot gillar ju att sjunga också, och idag var vi med på två sångstunder. När vi gick hem hann jag knappt lägga ner honom i vagnen innan han sov. Det är också bra med att gå dit, han får bränna en massa energi och sover en lång stund efter vi kommit hem. Han sover fortfarande, så i 1½ timme har han sovit nu. Imorgon ska vi till öppna förskolan igen, men då blir det bara en ltien sväng. För sen ska vi packa ihop lite grejer till Elliot eftersom han ska sova hos sin morfar och mormor Lotta imorgon natt! Vi ska för första gången på länge ha nattbarnvakt, vi ska hem till Johanna och Gustaf och träffa Olof som kommer hit från Göteborg och ta oss något gott att dricka och bara slappna av!



De har roliga leksaker på Öppna. Förresten, lägg märke till Elliots lock i nacken. Funderar på att klippa honom. Hans hår i nacken är jättelångt, men allt annat är ganska kort. Fast det är ganska charmigt också, så jag vet inte hur jag ska göra.


Håller världen på att gå under?

Man kan iallafall börja fundera. Jordbävningar titt som tätt som dödar tusentals människor, tsunamis och stora vulkanutbrott som sprider aska över halva norra jordklotet.. Har det alltid varit så här, eller är det bara jag som tycker att det skrivs och talas väldigt mycket i media om olika sorters naturkatastrofer. Varje dag är det något. Är det här jordens eget sätt att säga att "nu får det vara nog"? Att det får var nog med alla onödiga kemikalieutsläpp i haven, skövling av regnskogen och avgaser i luften som förstör ozonskiktet? Nu väntar jag bara på att askan efter dagens vulkanutbrott ska komma in över Sverige, och det känns inte riktigt okej. Jag ska faktiskt börja bli lite mer miljösmart, det är dags att ta alla signaler på allvar.



Med risk för att låta girig...

...men vart fan är solen?

Öppnis!

Idag ska vi gå till öppna förskolan här på Odensvi. De har babygrupp med barn upp till ett år idag, så det är roligt att träffa andra med barn i samma ålder, och sen får Elliot träffa sina små lekkamrater. Vi blir nog där från det öppnar tills det stänger, så vi tar med lunch dit!

Mammas fining!


Psykbryt

Det är vad jag kommer att få på våran hall. Jag hatar dem som har tapetserat där förut, ett stort förakt mot dem väller upp inom mig när jag står där och målar som bäst och stora flagor med tapet lossnar under. Kunde dra bort stora sjok med tapet igår. Det blir att ta bort all tapet nu i hallen, spackla hela väggarna, och sen kan vi köra på igen. Vilket är superkul att göra när vi måste få det klart innan lördag. Vi kan ju hålla på lite på lördag också, men det måste ändå bli klart då. Tack för det televerket.


Dags för lite måleri

Vi har fått lite press på oss nu. Pappa ska lägga golv i lägenheten på lördag, så det behöver vara färdigmålat överallt tills dess. Golvet i hallen är fortfarande kvar också, så det måste rivas upp. Och eftersom vi ska bort på fredag, så har vi ingen tid över för lägenheten då, så vi måste dit nu och imorgon kväll. Så summan av kardemumman är att det ska målas två gånger i hallen och golvet ska rivas på två kvällar, och det borde vi ju hinna. Min bror kommer och hjälper till lite idag också, så då går det lite fortare.

Värme!

Det har inte blivit något inlägg tidigare idag för vi har njutit av solen ute på altanen. Planen på morgonen var en långpromenad till Öster mälarstrand, men eftersom mitt skavsår aldrig läker så kom vi ungefär 200 meter innan vi vände hem. Elliot sover i min famn just nu, och när han har somnat in riktigt ska jag flytta över honom till hans säng så att jag kan plocka undan lite grejer.

Tittar på Oprah just nu, de var nyss hemma hos en familj i Köpenhamn. De hade ett väldigt modernt inrett hem, rätt snyggt, men samtidigt så kallt! Inte mysigt alls, vita väggar utan något alls på väggarna. Sen hade de ingen dörr till toan heller, de hade skjutbara glasväggar.. Så vill jag aldrig bo..

Bio och nytt i garderoben!

Vi kom hem från bion för ett litet tag sen, och den var faktiskt rätt bra! Eller inte rätt bra, jättebra. Tycker jag iallafall. Den var inte så barnslig som jag först trodde den skulle vara, den kan faktiskt ganska rå på sina ställen. Värd att se!

Innan vi gick in på bion hade vi lite tid att slå ihjäl, så vi gick in en sväng på Gina tricot eftersom jag behövde några nya linnen. Kom ut med lite mer än så! Det blev en svart/vitrandig kofta, ett grått linne/klänning och en söt blårutig skjorta + två vanliga svarta linnen.

Nu ska jag ta och titta klart på Desperate housewives och sen blir det att sova.

Vårkänslor

Jag tror att det är riktiga vårkänslor som gör att jag har haft sån fart och fläkt idag. Alldeles nyss dammade jag av utemöblerna (hur mycket skit kan samlas på ett bord och några stolar under en vinter?) och tvätten hänger utomhus på tork. Det är väl vår på riktigt om något. Nu ska snart ännu en tvätt hängas upp, sen ska det lagas mat! Idag bjuds det på lövbiffswok här hemma, mumma!

Tillbaka till kexen

Jag har ju tidigare berättat om Elliots förkärlek till kex. Men nu har han börjat men en liten konstig grej. Ett kex kan inte ätas helt, utan det ska brytas sönder i småsmå bitar. Detta resulterar i ett jäkla smulande. Jag kan nämna att nu för tiden så har min Ergorapido fått en relativt permanent plats i köket..

Dagens Elliot



Byxor från Kappahl
T-shirt från Polarn och pyret
Strumpor från Lundmyr of Sweden

Kick-ass

Idag ska vi på bio tillsammans med Johans kompis Jimmy. Någon mer som vill med? Vi ska gå på Kick-ass, den har fått väldigt bra kritik tydligen, så jag hoppas att den är bra!


En applåd

Nu tycker jag faktiskt att jag har varit ganska duktig. Har bäddat sängarna och lagt Elliot och fixat och donat ännu mer. Så jag känner att jag var värd att bara slappa framför TV:n ett tag. Damma vägrar jag göra, det är så förbannat tråkigt, så det får faktiskt Johan ta och göra den här gången. Nu ska jag titta på Biggest loser!

Vad hände?

Fick nyss en jävla fart här hemma. Började med att jag skulle ta upp tvätten ur tvättmaskinen och lägga i ny smutstvätt. Kom då på att det var lika bra att fixa iordning lite därnere eftersom att rörmokarn kommer imorgon, så jag plockade upp nästan all tvätt från golvet och dammsög, kastade gamla förpackningar med tvättmedel, rensade lite kläder, dammsög hallen, hängde upp tvätten, dammsög soffan, plockade undan i köket och lite mer plock överallt. Kan ju tillägga att från "rensade lite kläder" och framåt, så var inte det för rörmokarn skull.. Tror faktiskt inte han bryr sig om ifall jag har dammsugit soffan eller inte... Men han vill nog kunna komma fram i tvättstugan, så det var faktiskt nödvändigt att rensa lite där.
Nu är jag iallafall helt slut, och jag tänkte få min son att sova en liten sväng nu. Han får plötsliga vredesutbrott lite titt som tätt just nu, vilket indikerar trötthet. Det är lite roligt faktiskt. Han kan sitta jättefint och pilla med något, sen skriker han rakt ut så att det ekar i huvudet, sen återgår han till sitt pillande igen tills nästa utbrott kommer. Blir dock lite tröttsamt för huvudet efter ett tag.
Så nu säger Elliot god natt!

Tvätt

Jag hatar att tvätta. Eller egentligen inte, men när jag MÅSTE tvätta så är det tråkigt. Annars kan det vara lite kul, jag får någon konstig känsla av eufori i kroppen när maskinen drar igång och den är full med tvätt. Sen att man måste hänga upp den tar alltid emot, men allt är inte lätt här i livet.

Vad ska man hitta på en dag som denna då? I have no idea. Tänkte att vi skulle gå till Öppna förskolan, men de har utedag idag fram till halv 12, och jag känner att Elliot inte får ut så mycket av att vara ute. Han tycker det är kul att gunga i fem minuter, sen vill han inte mer. Men nästa tisdag ska vi iallafall dit, för då är det barnvagnspromenad på schemat!
Men tillbaka till idag. Vill ut på en promenad, men eftersom jag drog upp mitt skavsår igår igen, så är det nog inte så skönt med en promenad. Men om det går bra att sätta på mig skorna och det inte gör allt för ont så kanske vi tar en sväng ner till ÖSter mälarstrand igen. Dock ska en bok med isåfall, så jag har något att göra när vi väl kommer dit. Jag räknar med att Elliot sover då förstår ni, och det brukar stämma.

Nu ska jag iallafall sätta ner Elliot i ett bad, ser ut att behövas då han har smör i hela ansiktet..

En fullspäckad dag

Det blev en promenad i solen som sagt! Vi gick till ÖSter Mälarstrand, satte oss i solen och bara njöt. Elliot sov dock hela tiden, så jag hade verkligen tid att bara sitta och ta det lugnt.



Efter vi hade varit där så gick vi vidare hem till Elliots faster Malin och lilla Elin där vi blev bjudna på mat!

Fick på bild när kusinerna höll varandra i hand!

 

När vi var på väg hemåt från Malin så ringde Carro, och hon kom och mötte mig och så vandrade vi vidare mot Öppna förskolan. Vi fikade och barnen lekte lite.
När Johan slutade åkte vi och hämtade pengarna som vi fick för försäljningen av kläder på klädbytardagarna i Hökäsen, 534:-! Sen åkte vi och handlade mat och vidar etill Malin och Isac för årets första grillning. Det var så gott, går inte att förklara, hehe.
Nu är det dags att stänga ner och titta lite på TV, kanske sova på en gång. Vet inte riktigt. Det får tiden utvisa.


Vår!

Nu vågar jag faktiskt säga att det är vår på riktigt. Har inte velat ta ut segern i förskott tidigare, men nu när nästan all snö på marken är borta och solen skiner så känns det som att det inte kommer komma någon mer snö.

Dagens planer är följande:
  • Ta en dusch
  • Ut i solen och gå en långpromenad, med lite bra musik i öronen
  • Stanna och gunga någonstans
  • Laga lunch
  • Gå till öppna förskolan
  • Åka och hämta pengarna för kläderna som såldes på klädbytardagarna
  • Måla hallen i lägenheten
  • Hem och slappa!
Nu ska jag klara av den första punkten på den här listan, sen blir det promenad!

Tradition

Vi har startat en ny tradition här hemma. Jag vågar kalla det en tradition eftersom vi har hållt det i åtta veckor nu. Vi spelar Bingolotto! Och av dessa åtta veckor har vi vunnit sex. Sex av åtta ger en procent av 75%, woho! Inte illa pinkat alls. Nu ska vi fortsätta med det, och sen blir det nog så att jag går och lägger mig tidigt ikväll.

11 april 2010

Idag är det den 11 april, vilket betyder att jag och Johan har varit ett par i 1 år och 7 månader! Tiden går så fasligt fort, det var inte längesen vi var på den där dejten den där fredagen som resulterade i att jag flyttade hem till Johan följande söndag. Tänk vad vi har hunnit med på våra 19 månader tillsammans! Vi har förlovat oss, fått barn, flyttat, varit på semester, köpt lägenhet. Tänk alla långa samtal om allt möjligt vi haft, alla romantiska middagar, alla skratt och tårar. Livet är bra underbart ibland!

Sol!

Puh, vad det är varmt ute. Iallafall om man går i raskt tempt med en barnvagn. Jag och Elliot är nu "hemma" (det är ju egentligen inte vårat hem) igen, efter en promenad runt Kärsta och en liten tripp till lekparken. Det var dock lite kallt i lekparken eftersom den låg i skugga, så det blev bara en kort visit dit. Elliot var inte riktigt på humör heller, han tyckte bara det var kul att gunga en liten stund. Kom inte för mig att ta några bilder, glödme helt bort att jag tog med mig kameran, så det får ni klara er utan!

Sovmorgon

Vi sov kvar hos Johans föräldrar igår, det var smidigast eftersom de bor ute på landet. Vid tio gick jag och Elliot och la oss och somnade, och idag vaknade vi inte förrän halv nio. Jätteskönt att få en liten sovmorgon.

Elliot äter frukostkex hos farmor och farfar.

 

Nu hade jag tänkt att vi skulle bege oss ut på en liten promenad. Johan har fått migränanfall och är sängliggandes, så vi får gå själva. De har byggt en jättefin lekpark uppåt gatan också, så jag tänkte att vi skulle inviga gungorna där.


Körslaget

Har nyss tittat klart på Körslaget och kan konstatera detta; Team Picasso är ju överlägsna alla andra. Man skulle kuna tro att jag är partisk eftersom jag bor i Västerås, men det beror inte på det. De får alla andra att se ut som skolkörer, de är så profesionella.

Nu; Djävulen bär Prada fram tills El Clásico, och El Clásico betyder att jag ska gå och sova eftersom jag tycker det är rätt ointressant.

En dag i lägenheten

Efter mycket om och men, så kom vi till slut i väg till lägenheten runt halv 12. Plockade först upp lite mat på Max (det blev den underbara Crispy chicken salad idag igen), och sen begav vi oss till Flisavägen. Johan föräldrar var redan där och när vi ätit upp maten så började vi sätta upp fondväggen i vardagsrummet. Det gick jättebra att sätta upp den vågrätt, trodde inte det var så lätt som det var. Här kommer en liten sneak-peak på vårat vardagsrum!

Är så nöjd med vårat val av tapet, det blev så jäkla bra.


Här är jag!

Nu har jag tagit en bild på min nya frisyr, även om den inte riktigt får komma till sin rätt såhär. Lägg märke till mina nya snygga ögonbryn också, som för första gången sen jag färgade det för 8 år sen är samma färg som håret...


Vårat fina vitrinskåp!

Igår när Johan var på IKEA för att köpa kök såg han att de sålde ut jättefina vitrinskåp för en tusenlapp. Eftersom vi inte får plats med våran stora Expedithylla när vi flyttar, så måste vi ha någon annanstans att ställa servis, glas osv. Så vi åkte tillbaka till IKEA efter vi hade lassat in alla köksskåp i lägenheten för att jag skulle få titta på vitrinskåpet, och det var jättefint! Så ett sånt fick följa med oss hem. Det är för övrigt från samma serie som vårat framtida matsalsbord, så det var lite pluspoäng på det.


Bjursta vitrinskåp, tidigare 2495:-, men eftersom det är utgående ur sortimentet så säljs dem nu för 995:-!

God morgon, god morgon...

...hör fåglar sjunga glatt, god morgon, god morgon i kör!

Jag hör inte direkt fåglar sjunga, men en god morgon är det. Vi vaknade och myste i sängen en stund, sen gick vi upp och satte oss och åt en redig frukost och nu sitter vi här vid matbordet. Johan kollar på något avsnitt av The ultimate fighter och Elliot äter kex. Jag kände att det var dags för ett blogginlägg. Men det blir ingen bild på min nya frilla riktigt än gott folk, det får bli senare.

Idag är planen att vi ska hålla på i lägenheten. Hallen ska målas klart idag, fondväggen i vardagsrummet ska tapetseras och vi ska börja montera köket! När jag var hos frisören igår så var Johan och mina svärföräldrar och köpte köket, så det är bara att börja skruva ihop skåp. Förresten, det ska bli roligt att se hur det blir när vi ska försöka tapetsera vardagsrummet. Väggen är sex meter lång och tapeten ska tapetseras vågrätt, inte lodrätt som man normalt brukar göra. Så det ska bli spännande.

Kortkort

JA, det blev kort! Jag valde att förnya mig, och inte köra på samma frisyr som jag gjort de senaste 8 åren. Så nu är det en snygg uppklippt page som är lite kortare i nacken. Är superdupernöjd med min nya snygga frisyr, och det är sannerligen en frisyr för en gångs skull. Och nu har jag också färgat ögonbrynen och ögonfransarna, det blev också bra! Åh, vad jag är nöjd!

Förändring?

Idag ska jag klippa mig! Det var mer än ett halvår sen nu. Jag är så dålig. Varje gång jag är hos frisören så lovar jag mig själv att jag ska ta bättre hand om mitt hår och klippa det oftare, men inte fan blir det så. Det slutar med att jag klipper mig tidigast ett halvår senare, när jag är så trött på mitt hår så jag vill kräkas. Mitt hår växer rätt fort och blir som svinto när det inte sköts om, men ändå kan jag aldrig lära mig att sköta om det.
Tillbaka till rubriken. Förändring. Jag har de senaste åren klippt mig i samma frisyr, inte så värst mycket modifikationer, utan det blir nästan alltid att jag behåller det mesta av längden, tar bort det slitna och klipper upp det lite. Men denna gång blir det nog en stor ändring, om jag inte bangar ur i slutet eller om frisören starkt avråder mig från det. Men vi får se, slänger kanske in en bild på resultatet sen! Ska till Harmoniq klockan 17, så snart är det dags!

Biggest loser

Är jag den enda som storbölar till det programmet?

Kors i taket!

Min son som har varit som en liten igel de senaste dagarna leker själv! På senaste tiden har ingenting varit roligt så länge man inte har fått sitta i mammas eller pappas knä eller om man inte har blivit buren på. Så fort han har blivit nersatt på golvet, eller i gåstolen (som har varit en sista utväg eftersom vi slutat använda den) så har han blivit helt hysterisk på en gång och skrikit så man har trott att fönstren ska spricka. Senast igår skulle jag bädda sängen och satte ner honom en stund. Hann knappt sätta ner honom på golvet innan avgrundsvrålet letade sig upp genom hans struphuvud. Men nu sitter han så nöjd på sin lekmatta tillsammans med sin aktivitetstriangel, sin lilla bok och mitt bibliotekskort.

Slänger in en bild på en sliten mamma och en son med rivmärke på kinden. Vågar inte ta en bild på Elliot nu för att lägga upp och visa hur fint han leker. Risken finns då att denna stund av lugn i mitt liv förstörs, hehe.


Regnet hänger i luften

Mitt skavsår gör fortfarande ont, så vi stannar inne idag med. Med tanke på vädret hade vi nog gjort det iallafall. Behöver tvätta idag igen, måste tvätta upp allt som ligger nere i tvättstugan tills på onsdag. Då kommer det rörmokare och tittar där nere. När mina svärföräldrar flyttar in här (för er som inte vet, så hyr vi det här radhuset vi bor i av mina svärföräldrar) så ska de ha någon form av tvättstuga/badrum där nere. Så jag måste tvätta de typ 5-6 maskinerna med tvätt som ligger slängda i högar där nere..

Men vad ska man göra mer än att tvätta idag då? Jag menar, så lång tid tar det ju faktiskt inte att slänga i tvätt, plocka ur den och hänga upp den. Så vad ska man göra när tvätten tvättas? Funderar på att börja titta på DVD:n med kultserien Bangkok Hilton som jag köpte för ett tag sen och försöka få Elliot att börja krypa. Det går lite segt på den fronten, min lilleman är lite för lat och kanske lite för bortskämd.


Om att sitta vaken ensam

Vi kom hem från kalaset relativt nyligen, och Elliot somnade redan i bilen hem. Han vaknade en liten stund efter vi hade kommit hem och fick en flaska välling och somnade sen om igen. För tio minuter sen gick Johan och la sig i sängen med Elliot för att sova för natten, och nu sitter jag här. Och tycker att det blir fruktansvärt tråkigt. Vi går oftast och lägger oss hela familjen samtidigt, men nu känner jag att jag inte är så trött att jag kan sova och det värsta som finns är att ligga och vrida och vända sig i sängen i vad som känns som en evighet innan man till slut kan somna in. Så idag bestämde jag mig för att sitta uppe en stund till och slötitta lite på Criminal minds, ett av mina favoritprogram. Men det känns redan som om det kommer ta ungefär fem minuter till, sen kommer jag ligga och kramas med min familj. Ni är mitt allt, utan er är jag ingenting. Det känner man en kväll som denna, när man sitter här ensam och inte kan sova. Tänk att sitta här ensam, utan mina pojkar, varje kväll. Kan inte, vill inte, ens tänka mig ett liv utan er!


Våra husdjur



Säg hej till Åke och Puck allihopa!

Kalas

Nu ska vi snart iväg på kalas, Johans kusin Filip fyller 19. Så det blir smörgåstårta till middag ikväll!


Dagens Elliot:
Tröja från Kappahl
Jeans från H&M
Strumpor H&M

Bloglovin'

Följ gärna min blogg med Bloglovin', tryck bara på knappen i sidospalten!

Besök

Min lillasyster har lov från skolan, så hon är här och hälsar på idag. Roligt för Elliot och se och leka med någon annan än mamma någongång ibland. Tänkte att vi skulle gå ut en sväng i det fina vädret och leka lite i lekparken, men vi får se. Jag har ett skavsår på min ena häl som gör att jag haltar fram, och det är inte skönt att gå då. Vi ska iallafall äta lunch snart, den goda skinksåsen med pasta som jag gjorde igår!


Trött

Jag är så trött på att bo här nu. Det är hemskt när jag vet att vi har våran lägenhet som vi snart ska flytta till. Jag orkar inte bry mig om att det är stökigt och jävligt, vill bara härifrån..

Hälla

Tanken idag var att vi skulle åka och handla de första skåpen till lägenheten, men så blev inte fallet. Vi kom på att vi ändå inte skulle få med oss så många skåp utan en släpkärra, så vi tar allt det i helgen istället. Men vi tog en sväng till Hälla iallafall, tog en fika och handlade lite barnmat och Pepsi.

Fick en liten överraskning också. Johans mamma ringde och var lite finurlig och sa att vi skulle åka till lägenheten. När vi kom dit så visade det sig att hon hade varit där idag på dagen och börjat måla hallen! Så snart är det färdigmålat där med, så skönt! I helgen ska vi:
  • Måla klart hallen
  • Riva upp golvet i hallen
  • Tapetsera vardagsrummet
  • Börja montera köket
När köket är färdigmonterat, så är vi nästan färdiga för att flytta in! Elliots rum tänker vi göra efter vi har flyttat in. Sen är det ju en massa småfix, bl.a. måla listerna runt dörrarna, och det ska vi göra när vi har flyttat in. Så nu är det nära!

Recept

Jag lagar nästan all mat här hemma efter recept, av den enkla anledningen att jag då inte behöver räkna ut alla ProPoints. Så jag lagar efter Viktväktarnas egna recept, där allt är föruträknat. Idag testade jag ett nytt recept, pasta med skinksås. Det var jättenkelt att laga och det var jättegott. Endast nio PP också! Så det blir det till att äta det tilll lunch imorgon också.

Funderar på om jag ska börja "matblogga" litegrann, kanske lägga ut recepten som jag lagar, så att ni andra också kan få lite idéer om ny mat att göra. Vad säger ni om det, skulle det vara intressant?

Gunga!

Försökte få lite bra bilder på Elliot när han gungade häromdagen. Vi var ute i lekparken vid lägenheten medans pappa Johan målade vardagsrum.


Det är roligt att gunga!



Lite svårt att få bra bilder när gungan rör sig, men det har sin charm också när de inte blir helt perfekta.



Tävling



Jag tävlar om en valfri canvas med eget motiv till ett värde av 600 :- med fri frakt från Canvastavlan.se hos Carolina – var med och tävla du också!”

Max

Det blev Max till lunch idag. Deras Crispy chicken salad testade jag idag för första gången, den var supergod. Bara 14 ProPoints också!



Den såg faktiskt lika god ut på riktigt som på bilden!

Dagens to-do's

Idag ska vi stanna inne. Mitt knä behöver vila sig lite från alla promenader och jag har lite saker som behöver tas itu med under dagen. Första prio är att göra klart ritningen på köket till lägenheten, för idag ska vi åka och köpa de första skåpen och börja bygga ihop dem! Andra prio är att tvätta. Det känns som om jag inte har ett enda rent plagg att ta på mig. Vilket egentligen betyder att mina favoritplagg ligger i tvätten och allt annat som hänger i garderoben vill jag inte ha på mig.
Vi stannar inne idag också för att det är ett konstant snorflöde ur Elliots näsa, och eftersom det ändå inte är så fint väder ute så kan vi stanna inne och se om han blir lite bättre.

Uppe med tuppen...

...var vi inte idag. Jag och Elliot vaknade vid kvart över åtta och låg och pratade och kramades i sängen till tjugo i nio! Vet inte hur längesen det var sen jag klev upp ur sängen tjugo i nio! Hallelujah och andra lovord till det. Tror faktiskt det är sommartiden som har ändrat Elliots dygnsrytm. Innan sommartiden somnade vi vid nio på kvällen och vaknade vid sex (!), men nu går vi och lägger oss en timme senasre, men sover oftast i två timmar till på morgonen! Man ska inte underskatta sömn mina vänner.

Elliot hälsar er en god morgon!


-1,9 kg

Det var ett glatt besked idag när jag ställde mig på vågen. På de veckor som det har gått sen jag var där senast så har jag gått ner 1,9 kg! Så nu har jag gått ner sammanlagt 6,4 kg, och mer ska det bli. 5% av min vikt sen jag började + lite till har jag tappat, känns skönt. Heja mig!

Ny design!

Tack till Camilla för min nya design, tycker den blev jättesnygg och jag är supernöjd!

Vad tycker ni, blev den bra?

Min son, kexmonstret

Elliot har en passion här i livet. Smörgåsrån.

 

Titta, här är mitt kex!

 

 

Elliot kan sitta pilla med sina kex hur länge som helst. Favoriten är att få med lite smör på, då är det fest!


Vägning

Idag är det dags för vägning igen. Var där för två veckor sen, och hade i fredags gått ner 2,6 kile sen dess. Men sen kom mensen och som vanligt la jag på mig en massa vatten då, så nu ligger jag bara på -1,5 kilo lite drygt. Men jag är nöjd ändå. Nu är jag 2,5 kilo från mitt första delmål, och det ska jag försöka komma under tills nästnästa gång jag ska väga mig.


Promenad

Vart ute på en promenad i solen på förmiddagen tillsammans med min svägerska och Ellios kusin Viktor, vi gick till renoveringsobjektet (min och Johans lägenhet för er som inte vet) och kikade. Det börjar iallafall ta sig nu, det är färdigmålat i köket, sovrummet och vardagsrummet, och tapetserat i sovrummet. Halva köket har fått golv lagt också. Så planen nu är att vi förhoppningsvis ska kunna flytta in om tre veckor. Håll tummarna för det allihopa.


Det här är tapeten som vi har i sovrummet! Riktigt, riktigt snygg måste jag säga. Vi har den på den väggen som sängen ska stå vid, resten av väggarna är vita. (Bilden är ine tagen hos oss, om ni undrar..)

P.S. Invigde skorna i inlägget längre ned på promenaden. Förärades med ett skavsår på höger häl för det, tackar så hjärtligt. D.S.


Design

Någon som har lust att göra en snygg bloggdesign till mig?

Shoes

Mina nya skor! Fastnade för dem första gången jag såg dem, men har mesat ur när det kommer till att köpa dem. Men jag kunde inte ge efter längre, så det blev ett par blommiga istället för ett par vanliga vita till slut!


Ny blogg!

Dags att börja skriva igen. Behöver få ventilera mig ibland, och det här är ett bra verktyg för det. Och nu har jag ju faktiskt inteförskaffat mig en liten nätt NetBook (fyndigt av mig va?) från Compaq! Vi åkte till Siba för att köpa batterier idag, men kom därifrån med lite mer än det.. Men det var faktiskt behövligt, Elliot trodde laptopen var en av hans leksaker, så mellanslaget har nu varit sönder ett tag.

 


RSS 2.0