Som sagt..

Det är fullt upp med ett krypande barn och fixande med lägenheten, så orken och lusten till att blogga infinner sig aldrig. Men nu har jag något att skriva om! Idag ställde jag mig på vågen, och jag har nu tappat 12 kilo sen jag började med VV och jag är bara 6,6 kilo från mitt nästa delmål! Det känns toppenbra, och jag ska verkligen kämpa nu för att hålla igång med att var sund och gå promenader och äta nyttigt. Vill kunna nå mitt delmål innan sommaren är slut iallafall..

Uselt!

Det har verkligen varit uselt med uppdatering här, men det finns dock en anledning. Vi har flyttat! Hela helgen har vi hållt på och flyttat och renoverat, så det har helt enkelt inte funnits tid till att klämma iväg ett inlägg. Från tidiga morgonen till sena kvällen har vi bärt kartonger, målat, suttit mosaik och annat smått och gott. Men nu bor vi här, äntligen! Dock är vi inte helt klara, varken med köket, hallen eller med Elliots rum, men snart så. Köket ska få luckor och diskmaskinen och fläkten ska installeras. Hallen ska få socklor och Elliots rum ska få golv och en vägg ska målas. Sen är det klaaaaaart! Utöver det är det bara en massa smågrejer som ska göras.

Stundent 2010

Idag tar min bästa lillebror studenten! Jag är så himla stolt över honom!


God (?) morgon

Klockan sex varje morgon vaknar Elliot. Det är väl lite tidigare än vad jag skulle önska, men det funkar. MEN, det som stör mig varje morgon är att Elliot alltid ska klättra på mig det första han gör. Han lägger sig över huvudet på mig, drar mig i håret, försöker klättra över mig, mosar in sina fötter i ryggen på mig osv. Det är alltid mig han är på också, aldrig Johan. Det slår aldrig fel. Jag håller på att bli galen på det här, och jag vaknar aldrig glad eftersom jag alltid vaknar av en fot in i sidan eller av att jag har en unge liggandes över huvudet på mig. Han måste börja sova i sin egen säng igen..

Funderar

Om lite mindre än tre veckor fyller min lilla prins 1 år och jag sitter här och funderar lite över kalaset. Jag har stor familj och släkt, och Johan har också en ganska stor familj eftersom hans systrar har sina respektive och barn. Så det sticker iväg när det kommer till antalet gäster, och vi är väl uppe i runt 40 stycken just nu. Då kommer det lilla problemet med att vi kommer då troligtvis ha flyttat till våran trea på 67 kvm, och det känns inte som om 40 gäster kan tränga in sig där utan att syret tar slut ganska fort.. Så då måste kalaset delas upp på flera dagar, vilket inte underlättar det nämnvärt heller. Om vi en dag bara tar vänner, och en annan dag tar familjen/släkten, så blir vi ändå runt 30 ena dagen. Det lutar åt att vi nästan får dela upp det på tre dagar. Min familj/släkt en dag, Johans familj/släkt en annan dag + vännerna en tredje dag. Att det ska vara så krångligt..
Har haft en tanke om att ha ett picknick-kalas, men vad är det som garanterar att det blir sol och fint väder så att man kan vara ute? Man kanske kan hyra en lokal? Får fundera vidare..

Underbart!

Dygnet vi spenderade på Grand hotel Saltsjöbaden utanför Stockholm kvalificerar sig som en av de bästa dygnen i mitt liv. Allt var perfekt. Maten, rummet, spat, läget, ALLT!



Entrén




Vi kom fram till hotellet innan spat hade öppnat, så vi satte oss på ett fik i närheten och tog en fika.



Hotellet! Ganska så käckt om jag får säga det själv.



Ett av få kort på oss tillsammans, taget några minuter innan hemresa.



Utsikten från vårat rum!

Från och med nu...

...fram till på söndag kommer jag inte ha någon tillgång till internet, och därmed kommer det inte bli någon uppdatering på de dagarna. Nu har jag ju inte direkt varit flitig med uppdatering den senaste tiden, men ändå..

Anledningen till att det inte blir någon uppdatering den här helgen är för att vi ska på spa! Imorgon bitti åker vi till Grand hotel Saltsjöbaden och är på spa hela dagen, sen ska vi äta middag på hotellet och sen sover vi över en natt. Vi har bokat ett superior dubbelrum med havsutsikt, hoppas det är lika fint som det låter!


Cykel

09.00 imorse kom min svärmor hit, och vi begav oss ganska snabbt vidare till Elliots gammelmorfar och gammelmormor. De hjälpte mig att montera ihop min nya cykel som vi köpte för ett tag sen, men som vi inte kunnat montera eftersom jag inte haft de verktyg som behövts. Så nu har jag äntligen en cykel, som ska användas flitigt! Fundera på om vi ska ha cykelvagn som kan göras om till barnvagn, eller om man bara ska köpa en vanlig cykelstol till Elliot. Det skulle vara smidigt att han en cykelbarnvagn eftersom att vi då kan använda cykeln om vi t.ex. ska ner på stan. Annars får vi ju inte med oss vagnen, och då går det ju inte.. Men kommer man verkligen använda den så mycket, så att det är värt att investera i? Eller räcker det med att bara ha en cykelstol?

Tror ni att det är värt att investera i en cykelvagn?

Picknick

Denna dag har spenderats med Carro och Emmelie i Vasaparken. Barnen var också med såklart. Barnen har fått leka av sig lite och vi har pratat massa strunt och ätit sallad i värmen. Även fast vi satt i skuggan största delen av tiden så var det behagligt varmt ute. Fast det skulle gärna få bli liiiite varmare.

Idag är det vägning. Det är nog ett minus från förra gången, men hur stort vet jag inte. Gissar dock inte på så mycket..

RSS 2.0