Allt är som vanligt...

...när inte jag har tid att uppdater på helgen. Denna helg har det varit omöjligt att få tid över att klämma iväg ett inlägg eftersom vi tillbringat all tid sen igår i lägenheten. Nu är vi nästan klara, och det känns så bra!

Sovrummet: Är helt klart nu. Vi har socklar, och sängen + sängborden är monterade. Nu är det bara garderober som ska in, så är det klart!

Vardagsrummet: Helt klart det också. Socklarna monterades innan vi åkte hem idag, och vi har fått upp matsalsbordet och vitrinskåpet än så länge. Nu ska TV-möblerna in på sin plats någon dag inom den snaraste framtiden.

Hallen: Nästan klart. Några garderober ska målas vita, och det ska sättas socklar. Sen är det färdigt!

Badrummet: Äntligen tog vi ut badkaret! Så nu har vi duschhörna istället. Tvättställunderskåpet blev färdigmonterat och står nu på sin plats. På torsdag kommer det en elektriker och ska hjälpa oss att ta bort badrumsskåpet eftersom det är en inbyggd lampa i det. Då ska även en ny lampa upp + en spegel.

Köket: Alla överskåp är monterade! Underskåpen står på sin plats, men sitter inte fast än, ska köpa diskmaskin efter löning och montera först. Elektrikern ska även dra om några eluttag i köket, så därför ska vi vänta med att montera dem.
Köket är ju det som tar längst att göra klart.. Det ska sättas passbitar, det ska upp med luckor, blandare ska monteras och sen ska det byggas ett "bar-/arbetsbord" bland annat innan vi är klara..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0