Måndag hela veckan

Ännu en helg avklarad. Den har varit fullspäckad med allt möjligt.

Fredag kväll: Vi hade barnvakt och åkte och köpte mosaik till köket på Bauhaus. Det är hur snyggt som helst, kommer bli så bra. Mosaiken går i två nyanser av grönt och vitt, fräscht.

Lördag: Idag var det shopping på schemat. Diskmaskin, fläkt, bänkskiva, diskho, TV-bänk och nya luckor till skåpen som vi ska ha ovanför TV:n. Så det spenderades lite pengar om man säger så. På kvällen hade vi besök av familjen Nilsson/Eriksson och Jimmy + flickvän. Vi grillade och kolladep å ESC-finalen! Rätt låt vann!

Söndag: Morsdags-frukost på Stadshotellet med Johans föräldrar och syster med familj, mumsigt! Sen blev det en sväng till Hälla för att köpa cykelhjälm till Elliot och inlines till Johan. Elliot fick även en fotboll att lira med i sommar också, hehe. Efter det blev det att slappa lite hemma innan det var dags att åka till Rocklunda. Johan spelar inlinehockey på söndagar där. Micke spelar också, så jag och Mikaela gick en sväng på Rocklundamarknaden med barnen + åt buffé på Rocklundahallen. Elliot fick ett par blåa foppatofflor och en snygg T-shirt med Liverpool-loggan.

Idag är planen att vi ska gå ner på stan och träffa Linda på en fika!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0