Sista perioden

Det är nu sista perioden av hockeyn. Heter det period förresten? I fotboll heter det ju halvlek, men det kan det ju inte göra här eftersom det inte är halva lekar, eller hur man nu ska säga. Jag tror det heter perioder iallafall. I vilket fall som helst, så sitter vi här och har smällt i oss en god frukt-, kex- och ostbricka. Jordgubbar, banan, päron, äpple och kiwi i massor har jag ätit, varvat med lite saltiner och philadelphiaost. Mums! Lettland gjorde just sitt andra mål, och det står nu 3-2 till Sverige. Tänkte i början av inlägget skriva att det verkade som om Sveriges seger var ganska säker då de ledde med två mål, men nu när det har krympt till ett måls ledning så är jag inte så säker än. Man ska inte ropa hej innan man är över bäcken som det så fint heter..